Koningsvaren en Dubbelloof

In het basisontwerp zijn twee typen tweekappers vormgegeven; Koningsvaren en Dubbelloof. Loop via het bospad of uw achtertuin Sparrenrijk in, u zult deze varens zeker tegenkomen! Koningsvaren en Dubbelloof zijn zeer ruime tweekappers, die duidelijk verschillen voor wat betreft de indeling. Zo heeft Koningsvaren een garage en maakt Dubbelloof ingenieus gebruik van het woonoppervlak. Kenmerkend voor de gevels van alle woningen zijn grote dakoverstekken en hoge raampartijen met Franse balkons.

In deze illustratie zijn kopersopties verwerkt

Luxe wonen in Sparrenlaene

Wat is er mooier dan een royale tweekapper helemaal naar eigen wens in een exclusieve wijk met een groen karakter? Deze ultieme mogelijkheid wordt u in Sparrenlaene geboden. Sparrenlaene is het unieke decor van 12 moderne tweekappers à la carte in een prachtige villawijk in Boxtel. De woningen zijn in een oase van groen en rust gelegen. De flora en fauna van Sparrenrijk zijn uw directe buren. Niet voor niets refereren de namen van beide woningtypen aan de varens in dit prachtige bos.

Tweekappers à la carte, zoveel te kiezen

Sparrenlaene is een exclusieve wijk met een gevarieerde bebouwing. Geen repetitie, maar juist individualiteit. Vanuit deze visie is het à la carte programma voor beide typen tweekappers ontwikkeld. Het basisontwerp van de woningen heeft al veel variatie. Door het uitgebreide à la carte menu kunt u de woning van uw keuze verder naar wens aanpassen. Toch liever een andere kleur gevelsteen, een nog ruimere woonkamer of meer bergruimte? Het staat allemaal op de ‘menukaart’ van Koningsvaren en Dubbelloof.

algemeen